Wednesday, September 30, 2015

ragam Adam

malam ni tak mengantuk la plak..Adam dengan hubby kemain best tido touch touch hidung. alolo manja sangat..jeolus iolss..
Adam tido kemain buas nya...kesana sini pusing sana pusing sini..tgk2 dah kat bawah...haha...AK dengan haqi tido dah macam hape..ikut dia punya style la...

Adam ni tido ada satu tabiat..which is tiru mumy dia...haha..kitaorg tido mesti nak park kaki dekat papa...Adam tido pusong mcm mana pun mesti kaki nk par dekat papa dia gk...sama la mcm aku..hihihi

see...camni la kegemaran weolss..papa redha je. berebut rebut nk sendeng kaki dekat papa..hihi

skrg ni pun Adam dh byk pandai dah..
hari ni duk men give me 5 je dengan papa dia..sekarang ni pun dah pandai agah orang..memang terhibur la dengan gelagat dia..
video
k lah jumpa lg kalau rajin
bye2

No comments:

Post a Comment