Saturday, May 11, 2013

attending event aura white

haloooooo...lama plok rasa tak hupdate..kuang3..sebenarnya banyak sangat nak story, fasal life, fasal bisnes, fasal chenta hati..fasal future plan..ala banyak lah..tapi masa tak de..bizi lah sekarang walaupun kerja tak de..haha..bizi apa pun aku tak tahu..haha...

ok2..aku nak share dengan korang pengalaman aku attend event aura white 3 minggu yang lepas..pada 27/4/2013 bertempat di Hotel Palace Horse Garden Sri kembangan event launching new product dari Aura White Beauty telah berlangsung...tema dia lak adalah....pinkkkkkkkkk + putihhh..time dealer aku tanya2 sape nak join event ni aku tengok tema dia pink terus berbunga2 hati ni..haha...pink kan feveret aku..jadi senang keje aku..mmg manyak pilihan nak pakai..haha

view the hotel..

aku sampai sana kol 1.45 camtu lah..tapi sebab pass masuk dengan kak zura maka tak boleh lah masuk gak...kena tunggu k.zura..acara start kol 1 utk register and dijangka start event kol 2 tapi actly kol 3 baru start..huhu...disebabkan tak ada benda nak buat maka aku mengajak teman aku meronda sikit2 dekat sekitar hotel ni sambil tu kita snap lah gambar pastu kita riakkan kat blog..haha..jeles x?


lupa lak nak cakap, aku pegi ni dengan kawan aku, fiza..haha kalau pegi sorang mau aku smpai kol 4..aku bab jalan memang kecundang walhal tempat ni  dekat je dgn rumah aku..tak sampai 30min pun...huhu..nasib da driver yang pro...bagi aku bawa memang ntah kemana lah kan...

dah puas bergambar mari lah kita masuk dalam hall..bila tengok orang2 sekeliling dalam hati ni duk memuji-muji..cantik2 semua ni...muka semua glowing2 jew..penangan aura white ke ni...walaupun aku ni just menjual aura white sebab aku ni masih consume Fer White tapi aku rasa dua -dua produk ni memang best..dua-dua memang bagi positif effect so far yang aku terima dari cust aku lah...tapi bergantung pada metabolism and healing proses individu jugak..sebab baru- baru ni ada sorang cust aku ni dia repeat order...aku tanya dia ok ke dia guna Aura White ni...dia cakap Ok tapi dia punya effect to slow sket nampak..dia nampak perubahn tu selepas dia minum almost 1 month..tapi dia ni bagus sebab dia positif siap cakap kat aku lagi dia maybe lambat nampak perubahan sebab dia dah berumur..memang cust aku dah berumur..tapi alhamdullilah lah aku gembira untuk dia..terus dia order lagi dengan aku...sape-sape yang beli dengan aku tu aku harap korang pun dapat effect yang positif jugak..inshaallah

event ni dibuat sebab AW nak launching new product iaitu Aura Slim..ni product pelangsingan jugak..tapi dia dalam bentuk gel..aku dah try dah...sejuk je pakai ni..selalu kita pakai produk pelangsingan kan dia panas kan..tapi ni dia sejuk...nanti Aura Slim citer lain entry ek...

mc hari tu adalah Jihan Raja Lawak..kelakar wei dia ni...mata aku duk melilau cari duta AW..hihi..nak sangat jumpa hanez Suraya ni kan...hihi...

launching new product by Pn Fereena



agak2 kalau aku yang jadi duta boley tak....*lappeluh*
with kak zura a.k.a my dealer..aku banyak belajar tentang bisnes ni dgn dia...tak pernah jumpa pun sebelum ni..semua komunikasi berlaku di alam maya tapi that day boleh jumap real dengan kak zura...so happy, she very kind and humble...
dah kenyang2 makan, akhirnya dapat jugak bergambar dengan duta and pengasas AW ni..huiohhhhh comel ang gebu nya dorangg..tetiba rasa malu...berdiri sebelah hanez rasa melalmpau lak kependekan aku padahal aku dah tinggi ni woooo...haha

dengan Jihan pun ada...nak ambil dengan Tomok tapi takut lak...huhu...ada aliff, ada awi rafael antara artis yang menghiburkan kitaorang...best sagt....pastu ada jugak band2 lupa lak nama dorang..sorry..
befere chaw...

video

sebelum aku akhiri entry ni aku nak war2 kan kat korang yang AW dah keluarkan AW dengan inovasi terbaru iatu yang 900 000mg..

Kini Aura White datang dengan formula baru! Penambaikan yang amat ketara, daripada 400,000mg ke 900,000mg .Memang berbaloi sangat .. Selain tu, ditambah dengan 2 stem cell baru .. Dulu cuma 3 stem cell sahaja, sekarang 5 stem cell ! Apa cell stem yang 5 tu ? Ini dia,TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY .. Banyakkan uolls ? Botolnya pun elegan dan tinggi daripada yang dulu .. Mai, mai, mai beli ! 

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGABUNGKAN 5 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE, ROSELLE, SNOW LOTUS & RASPBERRY BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN!!!

Siapa nak order boleh email detail kat ainseti@yahoo.com
Untuk lebih pantas boleh sms 0146421945
boleh jugak order melalui FB Shop With Us

No comments:

Post a Comment