Thursday, December 10, 2015

PERCUTIAN 2 HARI 1 MALAM DI GOLD COST MORIB

CAKKK..
rindu kita tak...hihi..
cerita bulan 7 yang lepas..gambar dah upload kat draf tapi duk peram tak story..
sayang pulak ken, tak kan tak nak abadikan kenangan terindah ni dengan yang tersayang..
rasanya ni la first holiday kami bertiga..miahahhahah..
excited uolss..
actly dah lama plan holiday ni..aku book ni lama dah, memang plan nak pergi on 27 julai sebab birthday haqi..
kira as a gift la..lagipun haqi bukan sennag nak cuti..huhuhu..


okey ready to go..
adam time ni baru 4 bulan kot..
time ni keje dia nak hisap tudung kau je..
puah omek kau pakai belit-belit..ekau nak jugak tarik-tarik tudang emak kau..huhu..
seperti biasa wefiee dalam kereta la dulooo...









tak jauh mana pun percutian ni..
45 minit je dari rumah..kahkah..
ada anak kecik ni rasa tak berani lak nak bawa jalan-jalan jauh ni..
ni pun dah kelam kabut...kahkah..kah..
sampai-sampai pukul 12 camtu..
pergi check in, receptionist cakap bilik dah ready,,,yehaaaa,,
tak payah tunggu lama-lama...




jom round-round bilik kita..








lepas landing kejap, tukar baju adam, sekarang superman mummy dah ready nak g berendam...
yeahaaaaa...mumy tak mandi pun, papa je mandi..sian papa layan sorang-sorang..hahha..
adam pun x berani nak bawak berendam lama-lama..takot selsema..



setakat men acah-acah kaki je la time ni..











lepas dah siap mandi kolam, jom la kita bersiar ke pantai pulak..
time ni air surut..so pantai nya jauhhhhh nun disana..
tapi cantik la..
kat sini boleh men activity outdoor tu..



i love u abg sadooo...




dah lama tak posing..
siap jerit lagi.."pa ok tak ni.."
cam gemuk je..
lets silang kaki...hahah
*tgnkatpipi*



papa kena posing dengan adam..adam lak time ni keje nak isap baju jew..hahah





ni kawasan dia panggil the pier (kalau tak silap)
kalau air pasang ni lagi cantik..
nanti pondok-pondok tu terapung la..
leh lepak malam-malam..
romantik gitu..
aku tak pergi pun takot adam demam..
malam kitaorang membuta je..


sampai bilik, jom cuci badan dulu..
rendam adam dalam tab ni..
hahahha..seketul je adam time ni..
suka dia..dapat main air...








keesokan pagi nya breaksfast...
pakej dah inclusive breakfast..
ok la makanan dia..time ni aku pergi hari biasa, so tak de ramai orang..
banyak review cakap kalau pergi weekend sampai dorang kena bukak table makan bawah khemah uollss..so better pergi hari biasa..hahah..


lepas makan jalan-jalan sekitar hotel...
banyak la tempat boleh bergambar..


dah habis dah percutian 2 hari 1 malam kitaorang..
waktu ni dah siap-siap nak balikk..
percutian singkat aje...
tapi enjoyyyy...




adam dah lentok dah time ni...
bye2..ada rezeki nak bawak family lak..
inshaallah...



semoga sayang gembira dengan hadiah besday ini..
i love u..

video

No comments:

Post a Comment