Tuesday, December 8, 2015

singgah sekejap di Ulu Legong


hello..
sebenarnya tak plan pun nak pergi sini..ni macam nak singgah intai-intai tempat ni je..
ni secara kebetulan bawa baby adam pegi checkup lalu sini maka lets la singgah..orang cakap kolam air panas ulu legong ni happening waktu malam..

ingatkan boleh intai dari luar..nan hadoo okeh..siap berpagar and berbayar okeh..
hohoho..waktu haqi nak pegi tanya tiket ak dah siap2 pesan kalau mahal sangat xyah la..lagipun datang nak singgah jew..
hahaha..sekali haqi dah siap beli tiket dh pun..dewasa rm6 budak rm3..




plan nya Adam take nak bagi mandi pun..sekali duk ek ek ek..meh la kita acah acah je.sekali kau tak nk naik kau..AK yg rendam kaki 10 minit ni pun tak tahan panas, dia boleh nak berendam lelama DLM tu..rileks je..dah la time tu kolam yang sedarhana panas tu..uihhh x tahan AK dengan darjah kepanasan dia..heran jugak nengok budak kenit ni rileks he..huhu



tak lama pun lepak sini..dalam sejam je..yela sampai pun petang dah..pegi hari biasa tak ramai Sgt pun orang..nak stay sini pun boleh. ada disediakan chalet..rasanya tak mahal mana harga chalet dia..Cuba cek dekat website yer..

OK LA jumpa lagi..bye.


2 comments:

  1. Ni kat kedah kan?sebab dulu masa zaman blajar pernah pegi...rasenye free kot..dah tak ingat dah..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah dkt baling, Kedah..sekrg dh kne bye..

      Delete