Monday, March 7, 2016

adam dah pandai jalan :-)

rasa babru semalam pregnentkan adam..
hari ni dah besar panjang dah budak tecik ni..
daripada nak karang entry masa first lihat kelahiran budak tecik ni sampai lah adam dah boleh jalan dah pun..tak terkarang lagi..haihhh...entah la bizi melayan budak ni..
tak apa aku plan nak story when he turn 1 nanti..dah tak lama dah...teheeee..

so tak yah nak pusing2..layan keleteh adam jogging dulu..
ni bawa dia jalan dekat taman yang besar skit..
kat sini banyak taman gak la..
tapi ni taman yang cukup facilities la..
mmg cukup enjoy nak jogging sini...

layankan je adam yang sangat ego tak mau org pgg dia jalan..
padahal jalan huyung hayang lagi..
alahai anak...
so brave la u...

video


video









anakku adam aqeef..
perjalanan ni masih panjang..
bila setiap kali dirimu merasa penat dan ingin berhenti..
ingatlah bahawa hidup ini masih banyak ranjaunya..
tidak salah engkau jatuh dan berehat, namun mummy berharap agar dirimu akna sentiasa bangkit...bangkit...dan terus berjuang...jadi lah pejuang nak...berjuaang dengan hati yang besar dan penuh kasih sayang...hidup lah dengan penuh rasa kasih pada orang tua mu..adik beradikmu..keluargamu...sahabatmu...dan semua yang menyayangimu...jangan terlau lena dibuai mimpi...kehidupan ini masih banyak likunya...mummy akan sentiasa mendoakan adam menjadi insan soleh dunia akhirat dan sentiasa berdiri di belakangmu mendukung mu setiapa kali dirimu jatuh..mumy sayang adam banyak2....

teruskan langkahmu...
semoga perjalanan hidupmu diiringi keberkatan dan keredhaan allah...
amin.

No comments:

Post a Comment